• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Hulp nodig?

Posted by Henri 0 Comment

strategieonlineVoor velen problemen raadplegen gebruikers van computers en Internet meestal zoekmachines. En er is ook heel veel te vinden op het Internet, maar helaas nog niet alles. Niet alle vragen kunnen beantwoord worden door Google. Daarom ontwikkelen wij een nieuwe rubriek op onze Strategie Online Blog.

Vanaf vandaag is het mogelijk om de vragen te mailen naar info@strategie-online.nl. Deze vragen mogen gaan over problemen met de computer, software, websites, webdesign, maar ook kunt u met ons contact opnemen als u wilt kijken wat de mogelijkheden zijn om uw website te verbeteren.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...