• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitterTwitter verwacht volgend jaar geld te gaan verdienen. Door middel van adverteerders zal hiermee de microblogdienst commercieel worden, dit liet medeoprichter Bizz Stone weten. Exacte details over het adverteren op Twitter is nog niet bekend, maar wel is bekend dat het op een originele manier zal gebeuren. Maar Biz Stone maakte meer bekend, zo is de kans aanwezig dat Twitter wordt overgenomen!

Volgens enkele websites zou Google geïnteresseerd zijn in de microblogdienst. Eerder naam Google al YouTube over, en momenteel is Google de grootste online partij. Toch geven beiden partijen aan dat het nog niet zo ver is. Bizz Stone gaf aan dat er momenteel nog genoeg geld op de bank staat, en er is dus ook nog geen datum geprikt waarop Twitter break-even moet komen te staan. Twitter heeft momenteel honderden investeerders die samen ruim een miljard euro aan investeringen hebben gedaan.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...