• RSS
  • Facebook
  • Twitter

treinHotspots zijn al enkele jaren terug gelanceerd. Sinds die lancering is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het Internet in bijvoorbeeld de McDonald´s of op velen stations. Vanaf volgend jaar moet het ook mogelijk worden om tijdens het reizen met openbaar vervoer de beschikking te hebben over Internet. Het netwerk van Internet is enorm uitgebreid, en met de komst van ´de dongel´ maken veel mensen al overal gebruik van Internet.

Met deze huidige ontwikkelingen is het echt voorgoed verleden tijd dat mensen alleen Internet hadden gebonden aan hun thuisnetwerk. De uitrol voor het gratis Internet in de treinen wordt volgend jaar gestart. Verkeersminister Camiel Eurlings heeft hier in totaal 15 miljoen euro voor gegeven, en hoopt daarmee het fileprobleem eindelijk op te kunnen lossen. De motivatie is dat automobilisten eerder met de trein reizen dan met de auto, omdat ze in de trein verder kunnen werken. In 2012 moet het plan voltooid zijn en zullen alle intercity´s en treinen van Arriba de beschikking hebben over Internet. In totaal zal de ontwikkeling 15 miljoen euro kosten voor de NS en ontvangt Arriva maarliefst 1,1 miljoen euro.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...