• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Weekoverzicht 48

Posted by Henri 0 Comment

Strategie-Online LogoElke vrijdagmiddag gaan we om 14.00 uur terugblikken op de afgelopen week, maar nemen we ook alvast een kijkje in de volgende week. Het was van de week weer een week vol met nieuws, maar ook een bijzondere blogreeks. Een blogreeks vol samenvattingen van voorgaande blogreeksen. Een overzicht van alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week.

Afgelopen week
Deze week heeft afgelopen week elke ochtend een blog geschreven uit de blogreeks Samenvattingen. Na de storing van Vodafone kwamen zij met een originele goedmaakactie. Daarnaast weer heel wat vernieuwingen, zo biedt YouTube binnenkort ook ondertiteling, werd Twitteren het woord van het jaar, blijkt Windows 7 een bestseller, is er veel bekijks bij de DSB-auto’s, komt er een e-mailloze vrijdag, blijkt de productlevenscyclus van een laptop heel kort, komen de eerste plannen voor Windows 8, blijkt dat tv-reclame minder effectief is, zijn er diverse verbeteringen voor Twitter, komt er gratis Internet in de trein, werd de uitslag bekend van de Website van het Jaar en maakt een onderzoek bekend waar een supercollega aan moet voldoen.

Volgende week
Volgende week zal vanaf maandag weer een nieuwe frisse werkweek van start gaan. Dat betekend ook een gloednieuwe blogreeks, deze week gaan we in aanloop naar het grote Sinterklaas Weekend. In aanloop daar naar toe zal er een blogreeks verschijnen rondom de marketing rond Sinterklaas en andere feestdagen. Dit dus allemaal vanaf maandag om  9 uur, in een nieuwe frisse week op Strategie Online.

De redactie van Strategie Online wenst u allemaal een heel fijn weekend!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...