• RSS
  • Facebook
  • Twitter

feestsinterklaasDit jaar is de strijd ook goed los gebarsten. Want wie dacht dat Sinterklaas zomaar een vrolijk en onschuldig kinderfeest was, zit daar goed naast! De concurrentie tussen bedrijven en marketeers is heviger dan eerdere jaren. Ze proberen met elkaar af te rekenen en doen er dan ook alles aan om zelf in een goed daglicht te komen, wat vaak ten kosten gaat van de concurrent. Zo ook met het Feest van Sinterklaas. Een spektakel in een grote hal, met artiesten en de Sint.

Zondagmiddag zaten enkele duizenden kinderen aan de buis gekluisterd en waren er getuigen van hoe de serie de Club van Sinterklaas tot een hoogtepunt kwam. Op RTL 4 werd zo uitgezonden hoe de schurken werden op gepakt door de politie tijdens het Feest van Sinterklaas. Alleen dat was niet het enige Feest van Sinterklaas. De twee concurrenten RTL en SBS strijden namelijk ook om het beste en gezelligste kinderfeest. RTL gebruikt namelijk de naam ´het Club van Sinterklaas Feest´, maar SBS heeft de naam ´Het Feest van Sinterklaas´ en adverteert dan ook met de term: Het enige echte Feest van Sinterklaas. Dit omdat het al de 11e editie is van het feest. SBS geeft ook aan in een persbericht:”“Jaarlijks staat plezier voor jong en oud voorop tijdens de verjaardagviering van Sinterklaas. Dit jaar waren er spectaculaire optredens van onder andere Kathleen en de Popstars-finalisten die een bijzondere Michael Jackson medley ten gehore brachten. Ernst & Bobbie verzorgden traditiegetrouw de presentatie.”. Het feest wordt vrijdag 4 december om 16.00 uur uitgezonden op SBS 6.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...