• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sinterklaasIn deze week wordt er massaal uitgepakt op de werkvloer. Velen bedrijven doen tegenwoordig ook mee aan Sinterklaas, en daarmee is het dus al lang geen feest meer dat alleen voor de familie is. Dit jaar zullen er naar verwaching alleen al online 700.000 lootjes trekken online. Maar waarom is het zo populair? Als bedrijf is het gewoon puur voor de sfeer! Want meedoen aan Sinterklaas zorgt voor een goede en verbeterde sfeer op de werkvloer, zo blijkt uit onderzoek.

Nadat de medewerkers lootjes hebben getrokken wordt namelijk al snel gecommuniceerd. De communicatie verbetert omdat iedereen van elkaar wil weten wie wie heeft. Veel gezelligheid ontstaat, maar ook worden de collega’s met elkaar betrokken. Als je een gedicht moet schrijven, of een surprise moet maken, moet je wel achtergrondinformatie hebben over de persoon voor wie het wordt. Hierdoor gaan medewerkers elkaar meer aftasten om zo dingen te weten te komen dat ze daarin kunnen verwerken. Zo heeft een surprise dus al veel effect voor dat de tijd is aangebroken dat alles mag worden uitgepakt! Sinterklaas vieren en lootje trekken is dus niet zonde van de tijd, maar een pure investering! Een zekere aanrader om dus zeker te doen, alleen is het wellicht iets te laat om er nu nog mee te beginnen!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...