• RSS
  • Facebook
  • Twitter

karstCentraal Beheer Achmea heeft aangegeven dat de spotjes met Even Apeldoorn bellen… weer terugkomen op tv. Centraal Beheer Achmea heeft meerdere Gouden Loeki’s gewonnen en veel bekendheid gekregen door de bekende slogan van de verzekeringsmaatschappij. Maar na het Koninginnedagdrama in Apeldoorn hebben zij uit respect naar de slachtoffers de commercials stop gezet.

Op 30 april 2009 sloeg het noodlot toe. In een wanhoopspoging reed Karst T. met hoge snelheid in op het publiek dat de Koninklijke familie stond toe te juichen. De zwarte Suzuki wist de bus van de Oranjes te ontwijken, maar zorgde wel voor een slachtpartij. Doden en velen gewonden waren het resultaat van deze verschrikkelijke daad. Nadien is er geen enkel spotje meer uitgezonden van de verzekeringsmaatschappij. Het was ook erg moeilijk om het besluit te nemen het spotje weer terug te brengen op de tv. Bij velen staan de beelden nog steeds op het netvlies gebrand.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...