• RSS
  • Facebook
  • Twitter
Vodafone logoDe klanten van Vodafone hebben gretig gebruik gemaakt van het weekendje gratis sms’en. Dit maakte het telecombedrijf Vodafone gisteren bekend. Naar aanleiding van een grote storing op 18 en 19 november heeft het telecombedrijf besloten om de klanten op deze manier tegemoet te komen. Het goedmakertje viel blijkbaar in goede aarde, in totaal werden er maarliefst 2,3 keer zoveel smsjes verzonden!
Volgens enkele marketeers is dit een hele slimme zet van de telecomaanbieder. “Veel consumenten die nu nog prepaid hebben ervaren het gemak van een abonnement. Zij zullen nu eerder zo’n abonnement nemen, of zijn gewend aan het velen sms’en van het afgelopen weekend dat zij dat de komende dagen ook wat meer doen. Hierdoor verbruiken zij dus de komende dagen ook meer beltegoed. Dit verdient Vodafone dus dubbel en dwars terug. En dan hebben we de velen free-publicity nog niet eens mee gerekend.”, zo geeft een marketeer aan in een forum. Ondanks dat, het sms’en is goed bevallen. Zondagochtend tussen negen en elf uur was het het aller drukste voor bellers met prepaid, de abonnee’s verstuurden zaterdagavond tussen tien en elf uur massaal.┬áHoeveel sms’jes er in totaal zijn verstuurd, kan het bedrijf niet zeggen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...