• RSS
  • Facebook
  • Twitter

analyticsHet lijkt maar niet op te houden. De verbeteringen van de huidige diensten van Google volgen zich in razendsnel tempo op. Het rapporteren van bezoekers moet Google Analytics gaan onderscheiden door middel van notities.

Google presenteerde op de SES in Chicago verschillende nieuwe updates. Maar deze update is toch wel het opmerkelijkste. Google Analytics is de beste gratis bezoekersteller. Zo telt Analytics niet alleen de bezoekers, maar analyseert deze ook hoe lang ze op uw website waren, wanneer, welke pagina’s, waar ze vandaan komen en op welke pagina zij de website weer verlaten. Daarnaast blijft natuurlijk een sterk punt van Google Analytics dat het een gratis dienst is. Via de nieuwe update is het ook mogelijk om notities toe te voegen. Als er bijvoorbeeld een piek is in de bezoekersaantallen kan daar een oorzaak aan worden gekoppeld. Dat bijvoorbeeld een nieuwe marketingcampagne is gestart, of er een mailing de deur uit is gegaan.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...