• RSS
  • Facebook
  • Twitter

startpaginaIlse Media maakte bekend dat er een nieuwe Startpagina-gadget is ontwikkeld. De gadget is voor populaire websites zoals Hyves, Facebook en iGoogle. De gadget is zo te gebruiken om de rijke en diverse content vanuit het netwerk ook op andere netwerken te ontsluiten. “We willen laten zien dat bezoekers anno 2009 op Startpagina niet alleen informatie kunnen halen maar ook brengen, bijvoorbeeld op de meer dan 2.300 fora of door een item toe te voegen aan de evenementenkalender”

Productmanager bij Startpagina Jeppe van Pruissen liet weten:”Beheerders van de dochterpagina’s spelen hierbij een centrale rol. Ze fungeren steeds meer als community manager over een onderwerp, dan als beheerder van een linkverzameling.” De gadget is beschikbaar op verschillende dochterpagina’s en is te vinden onder het blokje ‘bij deze pagina’. Via het menu kan de gadget op de gekozen sociale netwerken worden geplaatst. Voorbeelden van gadgets zijn concert.startpagina.nl/gadget en festival.startpagina.nl/gadget. Hiermee hoopt Ilse Media in te spelen op de behoefte aan widgets en gadgets op persoonlijke Hyves pagina’s. Startpagina.nl is momenteel al de grootste en populairste startpagina van Nederland.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...