• RSS
  • Facebook
  • Twitter

CMS: Demo

Posted by Henri 0 Comment

typo4Hoe kunnen wij u beter overtuigen met een blogreeks over CMS systemen dan door u er zelf kennis mee te laten maken. Wij hebben voor u een demo waarin zelf kunt kijken hoe een TYPO3 website er uit ziet.

De website van MaxServ is ook gemaakt in TYPO3, net als deze website. Maar ook deze website, en deze website zijn geheel in TYPO3 geconfigureerd. Maar hoe ziet dat er nu uit voor die webmaster? Wij geven u een uniek kijkje achter de schermen van zo’n grote website. Klik hier voor een uitgebreide demo en experimenteer zelf.

Bent u overtuigd? Heeft u ook interesse in een gloednieuwe website met de velen mogelijkheden van TYPO3? Neem contact op met MaxServ, www.maxserv.nl of bel 076 7115222 en informeer naar de talloze mogelijkheden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...