• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Weekoverzicht 50

Posted by Henri 0 Comment

strategieonlineHet is weer vrijdagmiddag. Het aftellen naar het weekend is weer begonnen. Nog 2 uurtjes en het weekend gaat van start. Voor het zover is nog even een korte terugblik op de afgelopen week, maar ook nemen we alvast een blikje vooruit in de volgende week. Het was weer een drukke week, veel nieuws, veel ontwikkelingen en ook een belangrijke blogreeks.

Afgelopen week
Deze week stonden CMS systemen centraal binnen de blogreeks CMS. Vooral TYPO3 werd verder goed uitgelicht, en  met succes. Honderden bezoekers volgde de reeks. Maar ook bleek dat Nederland massaal veel gebruik heeft gemaakt van de gratis-sms goedmaakactie van Vodafone, maakte ‘Even Apeldoorn bellen…’ zijn comeback, gaat Google gepersonaliseerde zoekresultaten tonen, startte de overheid een campagne tegen misbruik van het alarmnummer, vallen er honderden ontslagen bij de kranten en komt er een nieuw snufje binnen Google Analytics. Ook wil de overheid kosten voor SMS-tv afschaffen, blijkt er sneeuw op komst en maakt Nederland zich zorgen om zijn 13e maand! Startpagina.nl is druk in de weer met nieuwe gadgets, terwijl Microsoft een persoonlijke zoekmachine ontwikkelt. Maar ook wordt de eerste boete gegeven voor misbruik van Hyves, blijkt het budget voor online marketing te stijgen en is er veel ophef rond het downloadverbod.

Volgende week
In aanloop naar het einde van 2009 blikken wij terug met de samenvattingen op blogreeksen. Twee weken geleden waren de eerste samenvattingen al online verschenen, wegens groot succes komt er dus een vervolg op deze samenvattingen. Maandag t/m vrijdag daarom een uniek overzicht van de samenvattingen van de interessantste blogreeksen van Strategie Online.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...