• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sciencefictionRijk worden via een video op YouTube? Het kan! Een producer heeft een kort filmpje geplaatst op YouTube. In dit filmpje is te zien hoe gigantische robotten de hoofdstad van Uruguay aanvallen. In Hollywood bleef de video niet onopgemerkt en daardoor kreeg de man het aanbod van zijn leven. Hij krijgt namelijk 30 miljoen dollar, omgerekend tot 18 miljoen euro, om een Hollywoodfilm te maken!

 

De man is niet de eerste persoon die online bekend wordt. Onze Nederlandse Esmee Denthers werd wereldberoemd na enkele filmpjes op YouTube. De filmpjes werden ontdekt door Justin Timberlake waarna ze een single en album mocht opnemen bij hem, die meteen een grote hit werden! De film van Fede Alvarez lijkt dit rijtje te gaan aanvullen. De productie van het filmpje op YouTube heeft de man in totaal 300 dollar (nog geen 200 euro) gekost. ”Ik zette mijn filmpje er op een donderdag op, en maandag was mijn inbox overvol met mails van Hollywoodstudio’s”, zo verteld de maker trots. Nu gaat de man aan de slag met een science-fictionfilm. De film wordt opgenomen in Uruguay, dit ligt in Argentinië. De regisseur en sponsor is Sam Raimi, hij is al bekend van films als Spider-Man en de Evil Dead-films. Wanneer de film klaar moet zijn is nog niet bekend. Nieuwsgierig geworden naar het meesterwerk? Hieronder ziet u de 5-minuten durende film.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...