• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Weekoverzicht 51

Posted by Henri 0 Comment

Vandaag is het een heugelijke dag. Voor een groot deel van de Nederlandse medewerkers is vandaag namelijk de laatste werkdag van 2009. Zij hebben de komende twee weken heerlijk Kerstvakantie. Waarschijnlijk blijft u vanavond toch wat langer op kantoor, om bijvoorbeeld nog even lekker wat te drinken met uw collega’s, of heeft u zelfs een kerstborrel! Voor Strategie Online zit ook deze week er weer op en is het weer tijd om daar even op terug te blikken. Dit was week 51 van Strategie Online!

Afgelopen week
Deze week verschenen er enkele delen uit de blogreeks Samenvattingen. Maar ook bleek dat Windows 7 een record opkomst maakt, gaven we een prognose van Internet en bellen in 2010, kwam Buma/Stemra opnieuw in het nieuws, bekeken we het nieuwe tv kijken, gaven we verwachtingen over een dramaspits en zorgde inderdaad die sneeuwval voor veel overlast, maar ook voor veel plezier! Ook analyseerde we de nieuwe consument, waarschuwde we u voor kerstkaarten in de vorm van spam, komt er een kerstverhaal via Twitter en krijgt een man het aanbod van zijn leven na een YouTube video.

Volgende week
Volgende week zal heel de week de Kerst centraal staan op Strategie Online. Dit betekent dat er dagelijks een blogreeks zal verschijnen over ondernemen, online activiteit en de Feestdagen. Maar daarnaast ook weer veel nieuws. Mocht u vandaag beginnen aan een welverdiende Kerstvakantie, dan wensen wij u een hele fijne Kerstvakantie toe. En mocht u volgende week gewoon worden verwacht op uw werk, dan wensen wij u een heel fijn weekend!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...