• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Kerst: NS en SMS

Posted by Henri 0 Comment

kerstEindelijk is die week dan aangebroken. Ondanks de sneeuwval, gladheid en velen files op de snelwegen komen langzaam aan toch de meeste medewerkers de kantoren weer binnen. Tenzij zij natuurlijk lekker twee weken Kerstvakantie hebben! Deze week nemen we in onze blogreeks bijzondere Kerstacties en alle marketing rondom de feestdagen onder de loep. Zo wilde de NS het reizen met de trein wat interessanter en bedacht daarom een interactieve kerstboom!


Alle reizigers op het Centraal Station van Utrecht kunnen door middel van een SMS’je er voor zorgen dat de kerstboom een andere kleur krijgt. De enorme grote kerstboom staat in de stationshal en is dit jaar vol met LED-lampjes gehangen. De LED lampjes worden daarmee goed ge├»ntroduceerd. NS en ProRail willen hiermee namelijk aantonen dat LED-verlichting veel zuiniger is dan normale verlichting, zo lieten NS en ProRail aan RTV Utrecht weten. Voor de mensen die denken dat dit een grote stunt is om zelf financieel beter te worden heeft het ook mis. Alle opbrengsten van de sms’jes gaan naar een goed doel, namelijk het Wereld Natuur Fonds!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...