• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sneeuwspitsNiemand kan er meer om heen. Nederland ligt onder een dik pak met sneeuw, dit zorgt voor overlast maar ook voor heel veel lol! Voor ondernemers is het echter lachen met kiespijn. De sneeuwval zorgt voor velen problemen binnen de economie. Medewerkers die niet kunnen komen vanwege het vreselijke weer, of schade die wordt gereden. Voor verzekeringsmaatschappijen is het een zwart weekend, in plaats van wit, omdat zij duizenden schade meldingen binnen krijgen.


Maar niet alleen negatief. Voor de autoschade is het een geschenk uit de hemel. “In tijden dat mensen een deukje niet meer laten repareren vanwege de kosten, is het voor ons toch makkelijk dat we zo enorm veel werk binnen krijgen. Voor de komende weken zitten wij nu al helemaal vol gepland met auto’s met blikschade.”, zo gaf een medewerker van een autoschade bedrijf aan. ┬áHet winterse weer houdt nu al enkele dagen Nederland in zijn greep. De snelweg is veranderd in een glijbaan, de ANWB heeft zijn handen vol, terwijl de overheid alles op alles zet om alle wegen maar schoon te maken, en schoon te houden. Sneeuwschuivers, strooiwagens, je ziet ze overal! Nederland staat weer massaal in de file en naar verwachting zal dit fileleed nog wel even aanhouden.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...