• RSS
  • Facebook
  • Twitter

9292Het Openbaar Vervoer ondervindt nog steeds grote hinder van de weersomstandigheden. De sneeuwval zorgt er voor dat bussen maar af en toe rijden, en de treinen hebben ook nog steeds te maken met flinke vertragingen. Daarom heeft de informatiedienst van het openbaar vervoer in Nederland, beter bekend als 9292, sinds gisteren een speciale calamiteitenpagina.

Op 9292ov.nl kunnen reizigers zien welke bussen en treinen wel en welke niet rijden in Nederland. Het gaat hier vooral om bussen, treinen, trams, metro’s en veerdiensten. Zo liet een woordvoerder gisteren weten. De reguliere reisplanner is naar achter geschoven. Deze adviezen hebben geen prioriteit momenteel. Reizen met het openbaar vervoer is nu al enkele dagen op rij een drama. De informatiedienst is zo ook te bereiken voor mensen die staan te wachten op bussen. Zowel telefonisch als via mobiel Internet. Telefonisch is de dienst te bereiken via 0900 9292, en mobiel van mobiel.9292ov.nl. “Wij zijn zondag overspoeld door vragen van reizigers die onderweg waren. De wachttijd liep op tot tien minuten. Wij hebben maatregelen genomen om die wachttijd omlaag te krijgen.”, zo gaf een woordvoerder aan.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...