• RSS
  • Facebook
  • Twitter

champagneKerst is het feest van de vrede, gezelligheid en sfeer. Kerstfeest moet daarom ook gevierd worden op de werkvloer, dit blijkt uit onderzoek. Ruim 75% van alle Nederlandse bedrijven viert dit jaar Kerstfeest voor de medewerkers. Het jaarlijks samen zijn van collega’s zorgt voor leuke herinneringen en een goede binding met het personeel.

“Nederland, Duitsland en België laten weer een voorzichtige groei van de economie zien. Dit zal zeker een rol hebben gespeeld bij de beslissing van bedrijven om toch een eindejaarsfeest te geven. De groei in al deze landen zit nog wel onder het OECD gemiddelde, maar de werkloosheidscijfers zijn ook lager dan in andere OEDC landen. In Frankrijk ligt de werkeloosheid nu en in de komende twee jaar naar verwachting boven het gemiddelde van andere OECD land. Dit kan een reden zijn geweest om voorzichtig om te gaan met uitgaven. Zeker met uitgaven die niet direct zichtbaar zijn in het bedrijfsresultaat. Daarnaast zal het verschil in omgang met dit thema zeker ook een culturele grond hebben,” zegt Barbara Kollée, Senior Manager van Robert Half Finance & Accounting. Meestal worden de kerstvieringen gegeven in de vorm van een kerstborrel en/of jaarpresentatie.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...