• RSS
  • Facebook
  • Twitter

kerstbalBij het ultieme kerstgevoel hoort natuurlijk ook een kerstboom. Lichtjes, kerstballen, een piek en natuurlijk de slingers. Kerstbomen kom je overal tegen. Bijna alle bedrijven in Nederland plaatsen een kerstboom. Maar waarom? Naast dat zo’n kerstboom natuurlijk erg gezellig is, blijkt namelijk dat een kerstboom op de werkvloer ook zorgt voor betere sfeer op de werkvloer.

Kerstmis is een feest dat vooral in privékringen veel wordt gevierd. Maar in 2009 gebeurd het steeds vaker dat dit kerstgevoel meer op de werkvloer wordt betrokken. Dit door het gezellige kerstgevoel van thuis ook op de zaak te creëren. Dit doen bedrijven door middel van een kerstboom, of het organiseren van een kerstborrel of iets dergelijks. Een kerstboom zorgt echter ook voor de ultieme sfeer op de werkvloer. Een kerstboom straalt rust en vrede uit, en zorgt daardoor dus ook voor de sfeer op de werkvloer. Daarnaast kunnen de momenten van het samen opzetten ook van een bijzondere waarde zijn voor de medewerkers.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...