• RSS
  • Facebook
  • Twitter

NowNet TV on-air

Posted by Henri 0 Comment

nownetZojuist is het nieuwe online tv station NowNet TV on-air gegaan. NowNet TV is de grote concurrent op de markt van RTL Lounge en Veamer. Op 1 december ging NowNet online als entertainmentsite met nieuws, entertainment en humor. Dit nadat in het najaar de makers al deze online tv-zender hadden aangekondigd.

“De afgelopen weken hebben wij alles op alles gezet om wat naamsbekendheid te creeëren, maar ook binnen de redactie elkaar te leren kennen. Nu we dit bereikt hebben kunnen we pas aan dit project beginnen zoals het moest worden.”, zo gaf de initiatiefnemer aan. NowNet TV is een grootschalig online crowdsourcing project. De bezoekers bepalen de programma’s, programmering en iedereen kan bijdragen en reportages aanleveren voor de programmering. In het begin zal NowNet vooral veel online entertainment brengen in de vorm van huidige tv programma’s. Compilatieshows en kijkcijferkanonnen van toen en nu worden opnieuw uitgezonden. Voorbeelden hiervan zijn Toffeefee, TV Kantine, GTST, Flodder en Kees & Co. Maar ook enkele eigen producties zoals MCA, Jongerencafé, Melig het weekend in en Het Beste uit GTST.

De programmering is opgesplitst in twee delen. Overdag zal NowNet TV muziek uitzenden met een bijzondere combinatie tussen Nederlandse pop en top 40. Daarnaast ook veel trance, dance en livemuziek. Ook biedt NowNet TV een podium voor nieuwe bandjes om hun videoclip in te sturen! NowNet TV is het grootste online low-budget project. Het hele project is namelijk gefinancierd en gesponsord door verschillende sponsoren. Het project is dan ook geheel opgestart door vrijwilligers. Vandaag en morgen zal er al een speciale Kerst-programmering worden uitgezonden. Vanaf 31 december zal de reguliere programmering worden gestart.

NowNet TV is online live te bekijken via www.nownet.nl!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...