• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Weekoverzicht 52

Posted by Henri 0 Comment

strategieonlineZoals u van ons normaal gesproken gewend bent op de vrijdagmiddag hebben we ook in deze week het Weekoverzicht. Iets eerder dan u gewend bent, maar aangezien het morgen Kerstmis is krijgt u deze week het weekoverzicht één dagje eerder. Deze week was de week van de reclames, van de prijzen, jaaroverzichten, maar vooral de week van het Kerstfeest!

Afgelopen week
Deze week begon met een blogreeks over de Feestdagen. Kerstmis op de werkvloer, maar ook ‘s middags verscheen er dagelijks om 14.00 uur weer een blogreeks in de vorm van een Dossier. Maar er was ook veel nieuws deze week. Natuurlijk stond de sneeuwval centraal die maandag al voor veel chaos zorgde, won Heineken de Gouden Loeki 2009 en zorgde chaos binnen het openbaar vervoer, door de sneeuwval, voor een calamiteitenpagina voor 9292. Ook verscheen deze week de kerstwens van het team van MaxServ B.V. en Strategie Online. Daarnaast was de tv-sector blij met het winterse weer, de kijkcijfers stegen enorm. En ook de online vuurwerk campagne blijkt succesvol, net als het gebruik van streaming media. Steeds meer mensen kijken programma’s terug via het Internet. Ook vielen irritante reclames in de prijzen, scoren webshops enorm qua omzet door de sneeuw, sluiten Buma/Stemra en YouTube een goede deal en worden studenten massaal slachtoffer van een phishingactie. Maar ook ging deze week NowNet TV officieel on-air. En misschien was toch wel het hoogtepunt van deze week dit moment. Over een half uur krijgt iedere Nederlander namelijk vrij! Iedereen die geen Kerstvakantie had mag lekker gaan genieten van een lang Kerst Weekend!

Volgende week
In verband met de Feestdagen zullen er volgende week alleen de blogreeksen verschijnen op Strategie Online. Zo kunt u dagelijks om 9.00 uur genieten van een dossier uit 2009, net als deze week.

Het team van Strategie Online gaat even met vakantie. Dit betekend dat alleen de blogreeksen de komende week worden gepubliceerd. Namens de hele redactie van Strategie Online en het hele team van MaxServ B.V. wensen wij u hele Prettige Kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een strategisch en gelukkig 2010! Vanaf 4 januari 2010 zal Strategie Online weer het laatste nieuws publiceren.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...