• RSS
  • Facebook
  • Twitter

islateInmiddels houdt de hele wereld zich ermee bezig. Terwijl Apple zijn kaken stijf op elkaar houdt, blijft heel de wereld in afwachting van die ene nieuwe gadget die binnenkort de markt moet gaan veroveren. Er zijn talloze vragen. Hoe duur wordt de iSlate? Wanneer komt hij in Nederland? Wat zijn de functies? Welk besturingssysteem krijgt het? Hoe ziet hij er uit?

Voor velen websites is de iSlate het hoofdonderwerp geworden. Kranten publiceren massaal de laatste roddels die op internet rond circuleren. De Apple iSlate, een product dat zonder enkele investering in marketing toch een ongekend bereik behaald. Door juist niets te zeggen wordt het product mysterieus waardoor Apple het voor elkaar krijgt dat er veel over wordt gesproken. Al ruim voor de presentatie van de iSlate heeft Apple met het product al in bijna iedere krant of website gestaan!

De geheimzinnigheid van Apple begon al rond de naam. In november werd er gespeculeerd dat het nieuwe paradepaardje van Apple de iSlate gaat heten. Even was het stil, maar toen kwam er bewijs. Apple had via enkele omwegen meerdere islate domeinen gekocht, waaronder islate.com. De geruchtenstroom kwam opnieuw op gang en het speculeren begon opnieuw. Er doken foto’s op, video’s op, en hiermee is de iSlate een hot item. Als een sneeuwballeneffect trekt de iSlate steeds meer ge├»nteresseerden. Volgens iSlate.eu zal op 26 januari tijdens een presentatie van Apple de iSlate worden aangekondigd. Dan zullen alle vragen dus ook worden beantwoordt.

Via islate.eu kunt u dagelijks op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Apple iSlate.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...