• RSS
  • Facebook
  • Twitter

evenementHet jaar 2010 zal vol komen met belangrijke evenementen. De interesse bij bedrijven om evenementen te organiseren is weer fors toegenomen nu de kredietcrisis langzaam wegtrekt. Met bijna 25% is de interesse in een evenement gestegen. Van alle bedrijven zal 50% komend jaar een evenement gaan organiseren in de vorm van een stand op een beurs, bedrijfsfeest of opendag.

Hiermee lijkt de kredietcrisis vergeten en worden het weer drukke tijden voor evenementenbureau’s.Vorig jaar was dit slechts 18%, nu al de helft van de bedrijven. Daarnaast zegt ook nog eens 36% van alle bedrijven dat zij de organisatie van een eigen evenement liever nog even afwachten, dat antwoord gaf vorig jaar nog 45%. In totaal zegt slechts 14% van alle ondernemers dat zij het komende jaar geen evenementen willen organiseren, dit was vorig jaar nog ruim 37%. Dit blijkt uit de gegevens van een onderzoek in opdracht van Incentive Europe.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...