• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sneeuwspitsFlinke vorst en in sommige delen van het land is er ook flinke sneeuwval. Het winterse weer houdt Nederland weer helemaal in zijn ban. Sneeuw, gladde wegen, zout-te-kort, Elfstedentochtkoorts, eerste marathon op natuurijs van 2010, we kunnen de media niet aan zetten of het gaat de laatste dagen over het extreme winterse weer.

Al sinds half december is het raak. Sneeuwval en flinke vorst zorgen meerdere malen voor flinke problemen op de Nederlandse wegen. Gisteren was opnieuw zo’n dramaspits. Rond Amsterdam liep alles fout. Rond middernacht stonden er op de A2 en A9 nog files van 24 kilometer. En dat is uniek in Nederland. “Mensen die betrokken zijn geraakt bij kleine aanrijdingen zonder letsel, kunnen wij even niet assisteren.”, zo zei de politie die flinke overuren maakte. Rond Amsterdam waren er talloze incidenten met blikschade. Gouden dagen voor de autoschade, veel ergernis bij de consument. Deze ergernis was via Twitter ook erg goed te volgen. Zo reageerde iemand op zijn Twitter:”Laten we de Elfstedentocht verplaatsen naar de ring van Amsterdam.”. Andere mensen staken hen weer een hard onder de riem en reageerden:”Er zijn geruchten dat ze zo langs komen met koffie en broodjes voor de nacht. Succes iedereen!”. Ook vanavond kan de spits nog voor veel overlast zorgen. Dus probeer de spits te ontwijken. Vertrek eerder, of later, van kantoor en zorg dat je er op voorbereid bent dat je kunt stranden. Dus neem wat te eten mee, wat te drinken, thermoskan met koffie en een deken. Volgens de vooruitzichten is het einde van het winterse weer ook nog niet in zicht.

Categories: Actueel, Advies, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...