• RSS
  • Facebook
  • Twitter

zelfmoordspotjeAudi heeft zich de woede op de hals gehaald van velen consumenten. Op het Internet circuleert een reclamespotje waarin een man zelfmoord wil plegen in de nieuwe Audi A5. Het spotje doet heel wat stof opwaaien, waardoor nu de Duitse makers van de auto ontkennen dat het hier gaat om een officieel reclamespotje.

Op verzoek van Audi is inmiddels het filmpje van YouTube verwijderd. In het spotje was te zien hoe een man zelfmoord wil plegen door zichzelf te vergassen met de uitlaatgassen van de nieuwe Audi A5. Echter slaagt man er niet in, omdat de Audi A5 erg zuinig is en goed voor het milieu. De reacties op het Internet zijn erg verdeeld. “Het is een commercial die precies op de grens ligt van of het ethisch verantwoord is of niet, wat mij betreft vind ik hem leuk en grappig. Ik kan er zelf om lachen, maar begrijp ook dat er mensen zijn die er door gekwetst worden.”, zo wordt gereageerd in het forum. “Zelfmoord is geen grapje, is geen thema voor humor en al helemaal niet om zo reclame te maken en er zelf beter van te worden.”, zo luidt weer een andere reactie op het Internet.

Nieuwsgierig geworden naar het reclamespotje? Hier kunt u hem alsnog bekijken.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...