• RSS
  • Facebook
  • Twitter

sneeuwDe enorme sneeuwval van het afgelopen weekend zorgt voor grote problemen voor ondernemers in het noorden van het land. Veel medewerkers blijven thuis, kinderen gaan niet naar naar school. De wegen zijn onbegaanbaar geworden, waardoor de reis naar kantoor een heus avontuur is.

De komst van Internet zorgt ervoor dat veel medewerkers ook gewoon thuis verder kunnen werken. Via e-mail en Skype kan er gemakkelijk worden gecommuniceerd en zo wordt er toch nog gewerkt. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Zo zijn er branches waarin niet thuis gewerkt kan worden, hierbij ligt de onderneming stil. Maar ook scholen hebben te kampen met lege lokalen. Enkele scholen zijn zelfs al gesloten, omdat zij het onverantwoordelijk vonden om hun docenten en leerlingen zo op pad te sturen. In het zuiden van het land zijn er geen problemen. Het land is bedekt met een dun laagje sneeuw, maar voor het zuiden is het gewoon maandag. De dag waarop iedereen zijn werkzaamheden weer hoort te hervatten.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...