• RSS
  • Facebook
  • Twitter

twitter2Twitter is een online dienst die al ver buiten de computer gebruikt wordt. Op de iPhone worden steeds vaker korte Twitterberichten gemaakt en gedeeld met de rest van de wereld. Autofabrikant Ford wil de techniek en populariteit van deze online dienst gebruiken in de ontwikkeling van zijn nieuwe auto’s. Het autoconcern maakt het namelijk mogelijk om Twitterbericht in de auto te beluisteren.

De producent heeft deze technologie vol trots getoond aan het publiek op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Veel producenten zijn verrast, het converteren van tekst naar spraak is een moeilijke stap in de techniek. Ford hoopt extra inkomsten te behalen door internetdiensten aan te bieden in de auto. Ook maakt de Ford het mogelijk om op het Internet te surfen. Echter is deze dienst alleen te gebruiken als de auto stil staat. De nieuwe techniek is momenteel in slechts enkele modellen te gebruiken. In Amerika wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de unieke combinatie tussen techniek en online diensten. Panasonic en LG zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een platte tv waarop ook Skype kan worden gebruikt. ”Computeren is niet langer beperkt tot je computer, het is overal”, zo zei topman Paul Otellini van chipproducent Intel in de toespraak op de beurs. Jaarlijks wordt de beurs bezocht door ruim 100.000 bezoekers.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...