• RSS
  • Facebook
  • Twitter

YouTube in 3D

Posted by Henri 0 Comment

youtube3dAls we de media moeten geloven wordt 2010 het jaar dat tv kijken drastisch gaat veranderen. Naast de enorme snelle opkomst van de online tv, maakt ook 3d TV zijn opkomst. Op de beurs CES in Las Vegas kom je daarom ook overal 3D tegen. Dit heeft te maken met de film Avatar, die sinds enkele weken in de bioscopen is te zien. Deze film is geheel in 3D en brengt de ontwikkelingen zo in een stroomversnelling.

Op YouTube wordt er ook steeds meer getest. YouTube zal dus waarschijnlijk binnen nu en 10 jaar ook helemaal in 3D te bekijken zijn. Inmiddels zijn er al meerdere 3D filmpjes te zien op YouTube, deze zijn online verzameld op een apart kanaal dat hier is te bekijken. Natuurlijk is het wel noodzakelijk om eerst een 3D brilletje te regelen, en vervolgens kunt u ook driedimensionaal genieten op je computer.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...