• RSS
  • Facebook
  • Twitter

bolKlagen winkeliers dat door de recessie hun omzet en winst fors is gedaald, de boeken en electronica van Bol.com blijft stijgen met spectaculaire toename! Over het jaar 2009 heeft de populaire internetwinkel in totaal 20% meer omzet behaald dan in 2008. Over het jaar 2009 is er in totaal 268 miljoen euro binnen gekomen bij de populairste internetwinkel.


De internetwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een breed winkelcentrum. De tijd dat Bol.com zich enkel richtte op de boekenmarkt is voor goed verleden tijd. Boeken, cd’s, dvd’s, games’, electronica en speelgoed kunnen worden gekocht via de populaire online markt. Ook feestdagen zoals Sinterklaas was voor Bol.com een uitkomst. Mede te danken aan de goede marketingcampagne waren er 5 dagen voor Sinterklaas ruim 98.000 bestellingen en een totale omzet van 1,8 miljoen euro binnen een dag! Bol.com maakt altijd alleen de omzetcijfers bekend, het blijft dus nog wel gissen naar de exacte winst die is gegenereerd.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...