• RSS
  • Facebook
  • Twitter

valpartijHet zal je maar gebeuren. Je loopt over de straat, terwijl je wordt gefilmd door de cameraploegen van het nieuws. Het is glad buiten door het extreme winterse weer en je gaat hard onderuit. ‘s Avonds zit je tv te kijken en zie je je eigen valpartij terug op het nieuws.Een toppunt van schaamte. Maar toch is de man door zijn valpartij wereldberoemd geworden. Meteen na de uitzending worden de beelden op het Internet gepubliceerd en een hit. Via het Internet verspreiden de beelden zich ook naar de Nederlandse media en andere landen. De tv-reportage vanuit Dublin is wereld beroemd. Met 2500 reacties en een half miljoen hits, blijkt niemand genoeg te krijgen van de valpartij. Voor de mensen die ondanks de bekendheid de populaire beelden toch nog hebben gemist, kunt u hem ook hier bekijken.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...