• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googledocsZeulen met een USB stick om een document van de ene naar de andere computer te brengen hoeft niet meer. Maar ook is het vanaf nu niet meer nodig om belangrijke documenten op te slaan op een backup. Google heeft namelijk Google Docs verder uitgebreid waardoor de gebruikers de mogelijkheid krijgen om grotere bestanden in meerdere verschillende bestandstypen online op te slaan en te delen.

Naast alle bestaande Google Documenten krijgt iedere gebruiker in totaal 1 GB opslagcapaciteit voor bestanden die niet zijn geconverteerd naar een Google Document. Uiteindelijk kan iedere gebruiker een bestand uploaden van maximaal 250 MB. Hiermee lijkt het er op dat het ook goed duidelijk is welke koers Google wil gaan in de toekomst. Gebruikers van Google kunnen namelijk voor een kleine bijdrage meer opslagcapaciteit kopen. Het grote voordeel van Google Docs was het altijd bereikbaar hebben van bestanden en de mogelijkheid deze ten allen tijden te kunnen delen. Vervolgens kan iedereen die geautoriseerd is de documenten bekijken. Hierbij is te denken aan CAD-, Adobe Photoshop- en HTML-bestanden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...