• RSS
  • Facebook
  • Twitter

HELP HAÏTI!

Posted by Henri 0 Comment

haitiEen vreselijke ramp heeft Haïti getroffen. Duizenden doden, miljoenen slachtoffers en daklozen. Een aardbeving zorgde voor afschuwelijke gevolgen in een land dat het al zo zwaar had. Het gironummer 555 is geopend door de Samenwerkende Hulporganisaties. Nederland wordt weer gul en laat zien dat de wereld elkaar ook kan helpen in moeilijke tijden.

Ook voor u als ondernemer is van het belang om mee te werken aan de wederopbouw na zo’n vreselijke ramp. Ga met een pot langs bij uw personeel of neem zelf het initiatief! De Samenwerkende Hulporganisaties hebben commercials en banners ter beschikking gesteld om te publiceren op uw website. Maar ook is het mogelijk om uw homepage uit te lenen en te laten zien dat je de slachtoffers van de aardbeving in Haïti steunt. Als u denkt dat dat slecht is voor de bezoekersaantallen zit u er goed naast. Bij uw klanten en bezoekers zult u juist sympathie opwekken door uw homepage voor een dag, week of maand uit te lenen aan de Samenwerkende Hulporganisaties. Laat zien dat u een bedrijf met karakter bent, steun Haïti, doe een gift op giro 555, ook al is het maar een beetje. Het is voor de mensheid!

Klik hier als u meer informatie wilt om uw homepage uit te lenen. Voor meer informatie over de ramp of als u wilt doneren kunt u terecht op giro555.nl!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...