• RSS
  • Facebook
  • Twitter

arjengrollemanVandaag bereikte de redactie van Strategie Online het verschrikkelijke nieuws dat Arjen Grolleman is overleden. Gisteren is Grolleman plotseling overleden. Arjen Grolleman is één van de belangrijkste mensen achter radiostation KinkFM. Sinds september 1995 boekte hij grote successen met dit radiostation.

KinkFM is onderdeel van de Veronica Holding. “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld”, zo liet de directeur van Veronica Holding weten. “We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”, zo vervolgde hij verder. Arjen was naast de man achter Kink FM ook de stem voor de tv-zender RTL 5. Daarnaast deed hij ook binnen de reclamewereld veel spotjes voorzien van zijn voice-over. “Arjen was een zeer gewaardeerde en gedreven collega die met zijn karakteristieke stemgeluid jarenlang heeft bijgedragen aan de uitstraling en het succes van RTL 5. Wij zijn verdrietig over dit verlies. Onze gedachten gaan uit naar Arjens familie en vrienden en naar zijn collega’s bij Kink FM,” laat Remko van Westerloo, programmadirecteur van de zender, weten.

Strategie Online wenst alle nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies. U kunt hier uw medeleven betuigen in het condoleanceregister.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...