• RSS
  • Facebook
  • Twitter

D-day voor 555

Posted by Henri 0 Comment

2giro555Momenteel is er al meer dan 10 miljoen euro binnengekomen op Giro 555. Nederland voert massaal actie om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. De gevolgen zijn onvoorstelbaar. Iedereen zet zich in. Vandaag is het de grote dag!

Als je de radio aanzet hoor je Radio 555. Radiostations die massaal de handen in één hebben geslagen om heel de dag geld in te zamelen. Q Music, Slam FM, Radio 2, 3 FM en Radio 538 zetten alles op alles om zoveel mogelijk euro’s binnen te halen. Als gevolg hiervan vandaag dus unieke radio duo’s die je nooit hoort! Vanavond start de grote tv-actie waar SBS, RTL en de Publieke Omroep aan meewerken. Vanaf 20.30 uur zal er op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6 het programma Nederland helpt Haïti worden uitgezonden. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol, Jeroen Pauw en Beau van Erven Dorens. Geen concurrentie meer tussen de commerciele en publieke zenders die normaal gesproken elkaars bloed kunnen drinken. Gebroederlijk hebben zij hetzelfde doel. Ook wordt de stal met BN-ers flink aangevuld voor het bellerspanel van vandaag. Gerard Joling, Karin Bloemen, familie Hazes, Henny Huisman, Yolanthe en Wesley, Natasja Froger, Ernst Daniel Smid, Henk Poort, Albert Verlinde, familie Borsato en Marco Bakker betuigden allemaal hun steun en zette zich in voor de Samenwerkende Hulporganisaties.

Ook veranderen steeds meer websites van hun homepage. Alle neuzen van heel Nederland wijzen in dezelfde richting. Iedereen is van mening dat die slachtoffers geholpen moeten worden. Het discussie punt of het geld wel op de goede plaats terecht kwam werd vanochtend vroeg door de dj’s van Radio 555 ook al snel van tafel geveegd. “Geen gezeur of het geld wel op de goede plaats aankomt. Als je niets doneert, komt er sowieso geen euro terecht in Haïti!”, zo liet DJ Edwin Evers weten in zijn programma. Ook wij willen graag ons steentje bijdrage en hebben dus bijvoorbeeld ook onze kopfoto aangepast, om aandacht te vragen voor die mensen die onze steun zo hard nodig hebben. Dus steun ook, maak iets over op giro 555!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...