• RSS
  • Facebook
  • Twitter

skypetelefoongidsSkype is de afgelopen maanden enorm gegroeid in omzet en populariteit. Skype is een internettelefoondienst voor internationale telefonie, maar maakt het ook mogelijk om (gratis) te bellen van computer naar computer. Volgens de cijfers van onderzoeksbureau TeleGeography nam het gebruik het afgelopen jaar fors toe.

“De groei van het aantal gesprekken via Skype is enorm, aldus Stephan Beckert van het onderzoeksbureau. Skype werd in 2003 opgericht en heeft op dit moment al meer dan 520 miljoen geregistreerde gebruikers. In 2008 behaalde het bedrijf een bescheiden omzet van 551 miljoen dollar. Het bedrijf had moeite met het laten betalen voor veelal gratis diensten. Via het programma kan er namelijk zeer voordelig naar mobiele nummers worden gebeld. Skype wordt de laatste tijd ook steeds vaker in het bedrijfsleven gebruikt. Voornamelijk om te chatten.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...