• RSS
  • Facebook
  • Twitter

ovchipDe OV-chipkaart zorgt voor grote problemen. De maat is vol, studenten hebben het helemaal gehad met de OV-chipkaart. Studenten hebben in januari afscheid moeten nemen van de vertrouwde ov-studentenkaart en moesten hiervoor hun ov-chipkaart opladen. Tot februari hebben zij zo de kans om hun reisbewijs te gebruiken. Alleen het systeem heeft talloze problemen.

Technische storingen, overbelasting en slechte service. De redactie nam zelf ook de proef op de som en stuurde een e-mail naar de helpdesk met een vraag over de chipkaart. Drie weken later is er nog steeds geen reactie opgekomen. In grote studentensteden als Groningen, Utrecht en Amsterdam weigeren de oplaadpunten inmiddels hun diensten. De woordvoerder van de OV-chipkaart kwam nu met het briljante advies om de chipkaart alleen te gebruiken buiten de spits. De OV-studentenchipkaart is op te laden bij diverse oplaadpunten. Kritiek vooral op de werkwijze rond de invoering. “We krijgen totaal geen informatie, geen brief ofzo, alles moet je zelf uitzoeken via het Internet. Je hebt een beperkte tijd om je ov-chipkaart op te laden, maar keer op keer is het punt defect. Ik reis al bijna een maand op eigen kosten, omdat mijn chipkaart niet krijg opgewaardeerd. Reacties op mijn mails krijg ik ook al niet. Waardeloos systeem, waardeloze service en een gigantisch slecht beleid.”, zo laat een boze student aan ons weten.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...