• RSS
  • Facebook
  • Twitter

youtubediscoYouTube heeft de afgelopen maanden geïnvesteerd in een nieuwe dienst. De videosite heeft een dienst ontwikkeld waarmee gebruikers muziekvideo’s gemakkelijk kunnen zoeken, samen kunnen mixen om zo de eigen playlist samen te stellen. Vervolgens kunnen deze worden gedeeld met de rest van de wereld. Maar ook geeft dienst unieke suggesties voor verwante artiesten en singles.

Op het Internet zijn er al een tal van zoeksites waar er gezocht kan worden op muziekvideo’s van YouTube. Het was dus nog maar een kwestie van tijd voor de videosite van Google ook zelf met een soortgelijke dienst kwam. De dienst heet YouTube Music Discovery Project en bevindt zich nog in de betá fase. Het is mogelijk om nummers van een bepaalde artiest op te zoeken. Vervolgens worden gerelateerde artiesten aangegeven.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe dienst van Google? Klik hier om de betá versie te bekijken.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...