• RSS
  • Facebook
  • Twitter

islateHet enorme succes van de iPhone gaat een grote keerzijde kennen voor Apple. De iPhone boekt enorme grote successen, maar is er wel voor verantwoordelijk dat het netwerk overbelast raakt. De verkoop is nu in sommige delen van de wereld daarom al stop gezet. Vooral in Amerika kampen velen met grote problemen en ook in Nederland zijn de eerste problemen al gemeld.

Volgens de Volkskrant zouden in enkele stedelijke gebieden, zoals o.a. Amsterdam, de hoeveelheden dataverkeer niet meer aangevoerd worden, waardoor telefoons regelmatig uitvallen. De iPhone heeft veel kritiek gekregen op de kwaliteit van het netwerk. Het probleem is vooral dat Apple zich er niet op had voorbereid dat de gebruikers massaal filmpjes en foto’s zouden versturen en dat iedereen massaal online tv zou gaan kijken. In Amsterdam ontstonden problemen toen er in de ArenA geen bereik meer was. De oorzaak lag bij supporters die enthousiast filmpjes, foto’s en tweets publiceerde en met de rest van de wereld deelde.

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Willem Bikker, MaxServ B.V. Giessen. MaxServ B.V. Giessen heeft gezegd: Nieuw Online Strategie Artikel: Tegenslag door succes http://bit.ly/6G7HgT #strategieonline [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...