• RSS
  • Facebook
  • Twitter

dsbDirk Scheringa is terug. De man die zijn klanten woekerpolissen aansmeerde en zijn succesvolle DSB Bank ten onder liet gaan, is terug! De voormalig DSB-topman heeft vol trots zijn eigen website gelanceerd vanmorgen. Maar toch is Scheringa niet blij. Scheringa is gedompeld in rouw.

Richard Pet is om het leven gekomen bij de afschuwelijke aardbeving in Haïti. Richard Pet was bij de DSB Bank verantwoordelijk voor alle marketing, ja, al die irritantje spotjes van Leen van Frisia. Richard Pet was naar Haïti afgereisd om daar zijn droom te verwezenlijken. Richard Pet had een kinderwens en wilde hun adoptiekind ophalen in Haïti. Daar werden zij getroffen door de afschuwelijke aardbeving, waardoor het hele gezin om het leven is gekomen.

Dirk Scheringa heeft nauw samengewerkt met Richard Pet om de website op te starten. ”Wat zich voltrok in Haïti is een onbegrijpelijke tragedie. Na jarenlang hopen en wachten hadden Richard en Rowena ineens alle geluk aan hun zijde: ze kregen hun zoontje Jim én ze mochten Arnout op gaan halen in Haïti. Toen ik ze vlak voor hun vertrek sprak, waren ze zo gelukkig. En dan dit drama,” zo verteld Dirk Scheringa op zijn eigen website. Dit was ook de reden waarom Dirk Scheringa plaats heeft genomen in het belpanel van de grote 555-actie. De nieuwe website van Dirk Scheringa is gemaakt voor boekingen van lezingen. In verband met het plotselinge overlijden van Richard zijn de eerste lezingen uitgesteld.
De website van Dirk Scheringa is www.dirkscheringa.nl.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...