• RSS
  • Facebook
  • Twitter

islateGisteravond kwam er een einde aan de eindeloze speculaties rondom de nieuwe tablet van Apple. Met de inmiddels legendarische woorden:”And we call it the iPad”, was in één klap heel de wereld uit de droom. Het wordt geen iSlate, maar dat neemt niet weg wat de tal van mogelijkheden zijn van de nieuwe gadget van Apple.

Steve Jobs presenteerde gisteravond de iPad. De zaal was afgeladen en razend enthousiast, maar wereldwijd keken ook miljoenen kijkers mee door middel van livestreams. Met de presentatie maakte Steve Jobs een einde aan de velen speculaties, maar bleek het de start van een nieuwe tijdperk. Imitaties, grapjes en Apple ligt geheel onder vuur. Op het Internet is er veel kritiek over de naam. Zo zou de naam te veel weg hebben van de iPod, maar ook veel reacties op de nieuwe gadget. Zo vonden velen het tegenvallen dat er geen camera in zat, de prijs viel dan wel weer enorm mee.

Op het Internet verscheen meteen na de presentatie ook al de eerste grappige imitatie. Wij wilde hem u niet onthouden:

The iPad – watch more funny videos

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...