• RSS
  • Facebook
  • Twitter

stevejobs-ipadSteve Jobs, topman van Apple, heeft op een besloten bijeenkomst voor Apple-medewerkers behoorlijk uitgehaald naar Google en Adobe. Volgens bronnen noemde Jobs het imago van Google ‘bullshit’ en Flash-ontwikkelaar Adobe ‘lui’. Hiermee reageerde hij op de commotie die vorige week over de iPad is ontstaan. Zo sprak Adobe hardop uit dat het niet bepaald enthousiast is over de iPad, Apple’s nieuwste product.

Na afloop van de iPad’s presentatie vorige week, nam Apple-topman Steve Jobs ruim de tijd om antwoord te geven op vragen van medewerkers van het bedrijf. Mede door de snelle opkomst van Google wat betreft mobiele telefonie en dat de iPad geen ondersteuning voor Flash biedt waren na de presentatie belangrijke onderwerpen.

“Vergis je niet, ze willen de iPhone afmaken, maar dat zullen we niet toestaan. Die ‘Don’t Be Evil’-mantra is bullshit”, aldus Jobs over Google. Begin januari lanceerde zij de Google Phone, de eerste smartphone met Android. De Google Phone is een product dat is voortgekomen uit een samenwerking met Google, HTC en T-Mobile, die met hun product willen concurreren met de iPhone.

Naast Google kreeg ook Adobe ervan langs: “Ze zijn lui. Ze hebben veel potentie om interessante dingen te doen maar ze weigeren het gewoon… Apple geeft geen ondersteuning voor Flash, omdat het vol fouten zit. Als een Mac vastloopt komt dat vaak door Flash.” zei Jobs.
Omdat iedereen zal overstappen op HTML5, denkt hij verder dat Flash binnenkort niet meer gebruikt zal worden.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...