• RSS
  • Facebook
  • Twitter

pvdaDe kou houdt Nederland goed in zijn greep. Als je dan ook nog eens als politicus de straat op moet om zieltjes te winnen, wordt het een pure kwestie van prioriteiten stellen. Want ga je de straat op en trotseer je de kou en winter om stemmen te winnen, of blijf je lekker thuis bij de kachel? De PvdA kiest voor het laatste en vroeg om uitstel van de verkiezingen tot het weer beter wordt!

De campagne loopt niet lekker bij de Partij van de Arbeid. Ze vinden het namelijk veel te koud om campagne te voeren en hebben daarom aan staatssecretaris Bijleveld (van Binnenlandse zaken) gevraagd of hij de gemeenteraadsverkiezingen niet kon uitstellen. De secretaris ontving een brief van Pierre Heijnen en Paul Kalma uit de Tweede Kamer. Daarin vroegen zij of de verkiezingen van 3 maart, niet konden worden uitgesteld tot een warmer tijdstip. ”Bent u bereid daarbij in het bijzonder ook onderzoek te doen naar het verband tussen opkomstpercentages en het moment van verkiezingen?”, vragen ze verder in hun brief. Het CDA pakt het anders aan. Zij voeren campagne van achter hun computer, lekker binnen! Zo werden via Twitter 300 gratis CDA-sjaaltjes en blikken CDA-erwtensoep aangeboden. ”Van campagnevoeren krijgt je het juist warm! Kom op, rode muts op en langs die deuren!”, aldus het CDA.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...