• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleGoogle gaat hard to get spelen in grote concurrentiestrijd met Microsoft. Alle gebruikers van de webbrowser Internet Explorer 6 krijgen zo namelijk niet meer toegang tot de diensten van Google. Zo wil Google hen motiveren om over te stappen op Google Chrome.

Google geeft een duidelijke verklaring voor de uitsluiting van Internet Explorer 6. Zij geven aan dat deze versie van Internet Explorer dateert uit 2001 en daarmee op het gebied van functionaliteit en veiligheid sterk is verouderd. Microsoft is een actie gestart om gebruikers te laten upgraden naar versie 7 of 8 van de browser. Voor gebruikers van diensten als GMail, Google Docs of Google Maps kunnen dus geen gebruik mee rmaken van deze diensten. Maar ook een filmpje pikken op YouTube wordt onmogelijk gemaakt. Maar Google misbruikt zijn goede positie van online diensten niet. Zij prijzen namelijk niet alleen de eigen webbrowser Google Chrome aan, maar prijzen de nieuwste versies van Internet Explorer, Firefox en Chrome aan als beter alternatief.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...