• RSS
  • Facebook
  • Twitter

verkoudenVerkoudheid op de werkvloer zorgt voor velen belemmeringen. Een kleine verkoudheid zorgt voor moeilijke gesprekken met klanten, maar ook is het niet fijn als een collega verkouden is. Op dit moment zijn collega’s de grootste verspreiders van het virus van verkoudheid. Uit het Nationaal Verkoudheidsonderzoek van TNS NIPO, in opdracht van Vicks, blijkt dat mensen vooral huiverig zijn voor verkouden collega’s.

Vooral de menselijke kwaaltjes zoals een loopneus en verstopte neus zorgen voor ergernissen op de werkvloer. Een collega die niest of hoest zonder zijn hand voor zijn mond te doen zorgt voor de grootste ergernis. Maar ook persoonlijk irriteert men zich aan zichzelf. Voornamelijk marketing medewerkers of verkopers die last hebben van verkoudheid voelen een beperking en belemmering in hun verkoopgesprek.

Als ondernemer is het verstandig om het virus proberen te beperken. Zorg ervoor dat de medewerkers regelmatig de handen wassen of organiseer ontsmettingsmiddelen op de bureaus.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...