• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Strategie-Online LogoVandaag neem ik, Henri Verhagen, afscheid van Strategie Online. Strategie Online startte begin oktober 2009 als een stageproject binnen mijn stagebedrijf MaxServ B.V. Als MBO-student Marketing en Communicatie kwam ik bij dit innovatieve leerbedrijf terecht om 6 maanden mee te draaien in de wereld van online strategie, online marketing en webrealisaties. Nu, na 6 maanden, komt er een einde aan mijn tijd bij MaxServ en Strategie Online.

Vanaf volgende week zal ik mijn school weer oppakken en daar een start maken aan nieuwe projecten. Een half jaar. Het lijkt zo lang, maar het gaat zo snel voorbij. Wel heb ik de tijd bij MaxServ zeer goed benut. Het team van MaxServ is gezellig en leuk. De medewerkers zijn niet alleen collega’s, maar ook een hecht groepje vrienden. Er is niemand de baas, iedereen is gelijk! Dat merk je in alles. Input is van alle kanten van harte welkom. Als je een idee hebt, mag het worden uitgewerkt. Leuk om te merken dat al je ideeën ook echt worden opgenomen en overwogen, daarbij dus vervolgens ook echt worden uitgevoerd als blijkt dat het een goed idee is.

Bij MaxServ heb ik vreselijk veel kansen gehad. Meerdere verschillende eigen blogs, zoals natuurlijk Strategie Online. Dat ik dagelijks als mijn eigen kindje voorzag van artikelen. Ik zag hoe de DSB Bank ten onder ging, hoe Vista werd vervangen door Windows 7 en hoe Nederland herstelde van een zware recessie. Het is een grote kick om te merken dat jouw ervaringen die jij deelt met de rest van de wereld dan ook door ruim 200 bezoekers worden gelezen. Met het fenomeen SEO (zoekmachine optimalisatie) en online marketing had ik nog nooit iets gedaan, dit omdat deze vormen van marketing zo nieuw zijn, dat het nog niet in het lesmateriaal op mijn opleiding is verwerkt. Bij MaxServ heb ik al een enorme voorsprong gekregen, door de kneepjes van de online marketing te mogen ontwikkelen en er in alle vrijheid zelf ook mijn ervaringen in te mogen delen met de bezoekers van deze blog.

Mijn rugzak is gevuld met veel ervaring, maar ook is er veel plaats voor dankbaarheid. Ik ben heel dankbaar dat ik bij MaxServ zoveel kansen en mogelijkheden heb gehad. Dat zij mij de vrijheid hebben gegeven en er op hebben vertrouwd dat ik het kon. Mede door deze vrijheid en dit vertrouwen, heb ik in dit halfjaar een schat aan herinneringen en ervaringen opgebouwd. Maar natuurlijk wil ik ook alle bezoekers van Strategie Online bedanken. Dat u dag in, dag uit, bereidt was om mijn artikelen te lezen, te reageren of het met andere te delen via Twitter.

Gelukkig betekent mijn einde bij MaxServ natuurlijk niet dat Strategie Online stopt. Een andere stagiair, Roderick van der Ham, zal u vanaf maandag dagelijks voorzien van het laatste nieuws, educatieve blogs en informatie. En wie weet…hoort u binnenkort wel weer eens iets van mij!

Iedereen bedankt!

Voor meer informatie over MaxServ als leerbedrijf: klik hier!
Voor meer informatie over mij: klik hier!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...