• RSS
  • Facebook
  • Twitter

t-mobileIn maart komt T-Mobile met een eigen navigatiedienst. Deze, betaalde, navigatiedienst wordt onderdeel van het ‘Web’n'Walk’-internetportaal van de telecomaanbieder.

Deze informatie is te lezen in een interview met de directeur van T-Mobile Nederland, Bart Weijermans, met Iphoneclub.nl. Vanaf elke telefoon die T-Mobile levert is de dienst te bezoeken en te gebruiken. Gebruikers moeten wel continu contact hebben met het internet, de navigatiekaarten staan namelijk online. Voor wie de navigatiedienst van T-Mobile wil gebruiken, het zal € 1,95 per dag of € 5,95 per maand gaan kosten.

De navigatiedienst krijgt ook een informatieve functie, omdat naast de navigatiedata ook informatie over bezienswaardigheden, restaurants, tankstations en bioscopen in de regio van de gebruiker te verkrijgen is.

De dienst is vanaf maart te gebruiken in Nederland, waarna later dit jaar ook enkele andere Europese landen aan de gebruiksmogelijkheden worden toegevoegd. In Duitsland en Groot-Brittannië is T-Mobile’s navigatiedienst al te gebruiken.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...