• RSS
  • Facebook
  • Twitter

cisco_systemsDinsdag presenteerde het Amerikaanse bedrijf Cisco Systems een nieuwe router. Niet zo maar een router, maar een megarouter die volgens Cisco 12 keer sneller is dan die van de concurrentie.

De router zou volgens Cisco Systems snel genoeg zijn om elke film binnen 4 minuten te downloaden en een videoconferentie tussen alle inwoners van China, momenteel 1,3 miljard, op te zetten. Hij zou dan ook snelheden tot 322 terrabits per seconde aan kunnen en is bedoeld voor telecomaanbieders.

Enkele weken geleden sprak Cisco over een nieuwe dat “het internet zou veranderen”, mede daardoor waren de verwachtingen hooggespannen. Omdat smartphones en internetdiensten zoals YouTube steeds meer brandbreedte gaan als vereiste hebben, is de introductie van de supersnelle megarouter vrij belangrijk. Analisten beweren echter dat de upgrade niet zo goed en beter is dan vooraf gedacht werd, hoewel hij wel drie keer zo snel is als zijn voorloper.

Voor 90.000 dollar per stuk kunt u vanaf het derde kwartaal van dit jaar de CRS3-router kopen.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...