• RSS
  • Facebook
  • Twitter

mailcampagneMaxServ B.V. is gestart met een nieuwe actie. Bedrijven kunnen vanaf nu gratis 30 dagen lang zelf ervaren wat de enorme voordelen zijn van mailmarketing. Hiermee hoopt het innovatieve bedrijf meer bedrijven over de streep te krijgen om de nieuwe moderne media meer te gebruiken voor marketingdoeleinden.

Sinds MaxServ B.V. Mail-Campagne.nl in het leven heeft geroepen is het voor ondernemers mogelijk om eenvoudig en voordelig nieuwsbrieven online te versturen. Een ideaal middel anno 2010 om zo het klantbehoud te ondersteunen. Ondernemers kunnen zo profiteren van de grote voordelen van mailmarketing. Maar Mail-Campagne.nl kan u nog meer bieden. Zo biedt het pakket u mailtemplates, hierdoor zijn de mailings ook compleet in de look & feeling van uw eigen bedrijf. Maar daarnaast zijn er nog meer grote voordelen van het nieuwe pakket. U heeft namelijk de mogelijkheid om onderzoeken en enquêtes te koppelen aan uw mailingen, zo heeft u alle statistieke gegevens in beeld. Uiteraard heeft u ook meteen alle gegevens van uw contacten in beheer, wanneer wordt de mailing geopend, door wie wordt deze geopend en klikken ze verder door op de links? Unieke gegevens die voor elke marketeer van groot belang zijn. Een marketinginstrument dat dus eigenlijk onmisbaar wordt in iedere onderneming.

Maar MaxServ B.V. begrijpt dat de drempel voor veel ondernemingen hoog is om te beginnen aan mailmarketing. Om deze drempel wat te verlagen bieden zij u een gratis proefaccount. Klik hier om u aan te melden voor een gratis vrijblijvende demoversie van Mail-Campagne.nl. Aan de hand hiervan kunt u zelf 30 dagen lang profiteren van het gemak en de velen voordelen van mailmarketing.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...