• RSS
  • Facebook
  • Twitter

snelwegReclamemakers hebben goed hun werk gedaan langs de snelweg in Drunen. Langs de A59 staat al een tijdje een vrachtwagen geparkeerd met wel een opmerkelijke aanhanger. Op de aanhanger staat een pikante dame afgedrukt met daarop de vraag om gauw eens een keer te bellen, met een 0900 nummer erbij vermeld.

De vrachtwagen staat nu al enkele dagen geparkeerd langs de snelweg in het Brabantse Drunen. Bij de gemeente en provincie zijn echter al enkele klachten binnengekomen. Volgens de instanties zou de aandacht van bestuurders teveel afleiden door de schaars geklede vrouw langs de snelweg. Echter is het moeilijk om de reclame-uiting aan te pakken. Het is immers niet verboden om een beletterde vrachtwagen te parkeren op een parkeerplaats. Echter als deze enkele dagen staat geparkeerd op een opvallende openbare plaats, lijkt het meer op een reclame-uiting. Momenteel is de overheid de eigenaar van de truck aan het zoeken om zo spoedig mogelijk de uiting te doen verwijderen. Echter hebben de reclamemakers hun missie goed voltooid, met een grote foto in het Brabants Dagblad en veel ophef hebben zij veel goedkope promotie behaald.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...