• RSS
  • Facebook
  • Twitter

acerDe laatste tijd is computerfabrikant Acer niet enkel met computers bezig. Het bedrijf onthulde vandaag een nieuwe Android-telefoon, waardoor het ook actief is op vlak van o.a. smartphones.

De Stream werd vandaag door het bedrijf getoond. Deze nieuwe smartphone draait op Android 2.1 en beschikt over eenzelfde processor als de Nexus One en HTC Desire, namelijk een 1GHz Snapdragon-processor. De mobiele telefoon, die ongeveer 1,1 cm dik is, beschikt over een 3,7 inch groot aanraakscherm met WVGA-resolutie.

De Stream kan in HD Ready-kwaliteit video’s opnemen, mede door de 5 megapixel-camera die erin is verwerkt. De Video’s die met een Stream zijn opgenomen kunnen op via HDMI-uitgang van de telefoon op televisie bekijken.

Met een eigen grafisch 3D-laagje erin verwikkeld, heeft Acer een eigen Android-versie gemaakt. De diverse elementen van het besturingssyteem zijn door de gebruikers zelf aan te passen.

Wanneer de telefoon van Acer precies uitkomt en hoeveel hij moet kosten heeft de producent nog niet aan de buitenwereld laten weten.


Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...